Undervognsbehandling i Låsby

Den danske vinter er hård ved din bil. Regn, fugt og sjap får sammen med de store mængder salt, der spredes på vejene, din bil til at ruste. Det er derfor en god idé at give bilen en effektiv undervognsbehandling.

Galten Auto tilbyder professionel SUVO undervognsbehandling af alle typer biler i Galten, Harlev og Skovby.

Undervognsbehandling forlænger bilens levetid

Galten Auto har mange års erfaring indenfor undervognsbehandling og kan derfor hjælpe dig med at forlænge levetiden på din bil med en effektiv undervognsbehandling.

Galten Auto kan som SUVO-partner give Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse, hvilket er et kvalitetsstempel, som sikrer, at din bil er i gode og trygge hænder.

Miljøvenlig undervognsbehandling

Ud over Danmarks længste garanti sparer en SUVO undervognsbehandling også miljøet for afbrænding af en betragtelig mængde overskydende anti-rust produkter.

Alle SUVO Antirust-produkter bliver som udgangspunkt produceret af helt nye råprodukter, men når der udføres en undervognsbehandling, vil en vis mængde rustbeskyttelsesprodukt dryppe af bilen og ned i en lukket opsamlingsbeholder.

Dette afdryp vil man normalt bortskaffe ved kontrolleret afbrænding, men for at beskytte miljøet bedst muligt har SUVO, som de eneste i landet, et lukket recycle-system, hvor overskydende antirust-produkter opsamles og renses, som derefter bliver reproduceret til nyt rustbeskyttelsesprodukt i samme høje kvalitet som nye SUVO Antirust-produkter.

Kontakt Galten Auto og hør mere om vores effektive undervognsbehandling.

Klik på billedet for at hente prislisten